Tarihinin En çok İzlenen Game Of Thrones Bölümü ve Savaş Sahnelerinin Perde Arkası

 Efsane dizi Game Of Thrones geçtiğimiz hafta yayınlanan "The Spoils Of War" (Savaş Ganimetleri) adlı bölümüyle tarihe geçen bir rekor kırdı. "The Spoils Of War" dizinin bütün bölümleri içerisinde bugüne kadar en çok izleneni oldu.




 HBO ve Game Of Thrones ekibinin bu başarısının tarihi değer taşımasının sebebi ise geçtiğimiz günlerde HBO'nun bir siber saldırıya maruz kalmış olması. Zira bu saldırıyı yapan hacker'lar dizinin 4. bölümünü rutin zamanından önce internete sızdırmışlardı. Bu sızdırmaya rağmen izleyici Game Of Thrones ekibini ve yapım şirketini yüzüstü bırakmadı ve bölüm, Game Of Thrones tarihinin en çok izlenen bölümü oldu. Saldırıyı düzenleyenler dizinin bütün bölümlerini ellerinde bulundurduklarını iddia ediyorlar ve şirketten fidye istiyorlar. HBO'nun ise bu fidyeyi ödemeyi düşündüğü dedikoduları dolaşıyor. 

Not: Bundan sonraki bölümde diziyi henüz izlemeyenler için ağır spoiler vardır. Önce izleyin, sonra yine bekleriz :)



Game Of Thrones 7. Sezon 4. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin daha önceki bölümü The Queen's Justice heyecanı hat safhaya çıkararak sonlanmıştı. İlk üç bölümde kaybettiği donanması ve müttefikleri dolayısıyla kolu kanadı kırılan Daenerys bu bölümde "akıllıca planları bir kenara bırakıp" tüm gücüyle saldırmayı düşünse de daha sonra vazgeçti. Yüksek Bahçe'yi alıp savaş ganimetleri ile birlikte dönen Jaime Lannister ve ordusuna ejderhası ile saldıran Daenerys ejderhalarınn yapabileceklerini de dosta düşmana göstermiş oldu. 




Dizinin 4. bölümündeki herkesi büyüleyen savaş sahnelerinin ardından Game Of Thrones'un artık filmlerle aynı kategoride yarışabileceği yorumları yapılıyor. Peki, bu muhteşem savaş sahneleri nasıl çekiliyor? "Diziyi izleyip de bunu merak etmeyen yoktur heralde" diye düşündüğümüzden Game Of Thrones tarafından yayınlanan kamera arkası ve İspanya'da çekilen savaş sahnesinin çekimlerini barındıran videoyu paylaşmak istedik. İyi seyirler...




3 yorum:

  1. 7.sezonun en iyi bölümü olduğu belliydi. Savaş sahnesi özellikle çok özenerek çekilmiş her türlü anlaşılıyor. Game of thrones her zaman 1 numara...

    YanıtlaSil
  2. 5 dakikalık bir sahne için bile günlerini ayırıyor adamlar. O kadar kolay değil bu iş.

    YanıtlaSil
  3. Abiii efsane bir bölümdü... zaten bundan sonra böyle olur :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.